APK & Onderhoud

Apk & Onderhoud
Een auto moet veilig en betrouwbaar zijn, dit is erg belangrijk. Hier is de jaarlijkse APK voor, maar net zo belangrijk is regelmatig onderhoud. Dit kan op lange termijn ook veel geld besparen & zorgt voor een hoge betrouwbaarheid". Bij ons is het motto: "Veiligheid gaat voorop, maar wat niet versleten is hoeft ook niet vervangen te worden !" Komen er tijdens de APK reparatie punten voor kunnen wij dit ook voor u repareren.

Leen auto / Fiets
Er zijn kosteloos 2 fietsen beschikbaar & 2 auto's tegen minimale kosten. 1 personen auto, en een klein bedrijfsbusje voor ondernemers/particulieren. Eenmalig €5,00 starttarief, en daarna €0,50 per kilometer, incl brandstof, belasting en verzekering. U hoeft dus niet zelf te tanken. Heeft u een auto nodig reserveer dan optijd.

Onze werkwijze
U zet uw auto neer, wij communiceren duidelijk met u, wat er uitgevoerd moet worden en wij regelen het!
Komen wij tijdens deze reparatie toch adviespunten tegen, dan bellen/whatsappen wij vanzelfsprekend om te overleggen hoe we verder gaan. Moet u even wachten tijdens een kleine reparatie? Dan staat de koffie voor u klaar!

Oldtimers
De liefde voor oldtimers is altijd al geweest, dus u mag zéker met uw oldtimer bij ons binnen rijden. Ook hiervoor geldt: APK, Onderhoud, (deel)restauratie, laswerk etc.

Wij staan elke werkdag vanaf 9:00 voor u klaar, tot snel!