Over ons

Autobedrijf Vaneker


In 2014 hebben wij een garagebedrijf geopend. Wij doen n & verkoop van Occasions & voeren reparatie's uit aan alle automerken, wat ons een universeel garagebedrijf maakt. Vanaf Januari 2021 zijn wij gevestigd in het mooie Heemskerk
Binnen ons bedrijf wordt er veel aandacht geschonken aan klantvriendelijkheid en een goede service!

Reparatie en nu?
Omdat wij vrijwel alles in eigen beheer uitvoeren, U zet uw auto bij ons neer, en wij communiceren duidelijk met u, wat er aan de auto moet gebeuren om deze veilig en betrouwbaar op de weg te houden.
Komen wij tijdens deze reparatie toch adviespunten tegen, dan bellen wij uiteraard om te overleggen hoe we verder gaan. Moet u even wachten tijdens een kleine reparatie? Dan staat de koffie voor u klaar in onze wacht ruimte!

Leen auto / Fiets ?
Er zijn kosteloos 2 fietsen beschikbaar & 2 auto's tegen minimale kosten. 1 personen auto, en een klein bedrijfsbusje voor ondernemers/particulieren. Eenmalig €5,00 starttarief, en daarna €0,50 per kilometer, incl brandstof, belasting en verzekering. U hoeft dus niet zelf te tanken. Heeft u een auto nodig reserveer dan optijd.


Oldtimers
De liefde voor oldtimers is altijd al geweest, dus u mag zéker met uw oldtimer bij ons binnen rijden. Ook hiervoor geldt: onderhoud, kleine- of grote beurt, (deel)restauratie, laswerk etc.

Wij staan elke werkdag vanaf 9:00 voor u klaar, tot snel!